You remember what he said about New Hampshire and the border wall, and to the French first lady, right?

Share story

Summer is so totally gone. We move on toward chilly weather, falling leaves and … wow, Donald Trump is still president. Whatever happened to change when you really need it?

But you’ve been paying attention anyway, right? Good concerned citizen. Take this quiz to see how much you remember.

 

 

A. American iron, aluminum, steel.

B. A dress from Italy.

C. The very same outfit she wore on her first date.

 

 

A. “Until recently, I just thought it was a modeling agency.”

B. “Our best and brightest come from every race and ethnicity.”

C. “They’re elite? I went to better schools than they did. I was a better student than they were. I live in a bigger, more beautiful apartment. …”

 

 

A. Stared into the sun without protective glasses.

B. Gave a lesson to a group of third graders about the rotation of the planets.

C. Told a group of visiting ambassadors it was an American invention.

 

 

A. “They thought Tom Brady was my cousin.”

B. “New Hampshire is a drug-infested den.”

C. “I pretended to like their damned town halls.”

 

 

A. “Transparency is what this administration is all about.”

B. Americans need to be able to avoid being hit on the head by 60-pound bags of drugs.

C. “Good neighbors should be able to wave hello to one another.”

 

 

A. Employ a lot of Dreamers.

B. Advertise heavily.

C. Screen 750,000 applicants.

 

 

A. “Have we ever had a more urgent need for national unity?”

B. “How could anyone imagine something this terrible happening?”

C. “Does anyone know I own a house in Charlottesville?”

 

 

A. Offered free drinks to anyone employed at an automobile factory.

B. Announced it would be making its chocolate cake with homegrown cocoa.

C. Applied for visas to hire 70 foreign workers.

 

 

A. “I want to thank him, because we’re trying to cut down on payroll.”

B. “Every one of those people is going to be re-employed constructing a big, beautiful, enormous Trump Moscow hotel that will, um, never mind.”

C. “Who did what?”

 

 

A. “I see we both have much younger spouses.”

B. “You’re in such good shape.”

C. “Did you know I really won the popular vote?”

 

 

A. Everybody calls the son Junior.

B. White House sources had just reported that Junior had been punished for the meeting with an early curfew and no allowance for a month.

C. The “kid” is the very same age as the president of France.

 

 

A. Talked about liberty, loyalty and the importance of the Scout oath.

B. Bragged about winning the election and told a long story about a friend who had bought a big yacht.

C. Claimed to have earned 1,300 merit badges.

 

 

A. Made up a story about how the head of the Scouts told him “it was the greatest speech that was ever made to them.”

B. Announced he was becoming a Scout master himself.

C. Demanded that the CIA prove it was the largest crowd of Boy Scouts in the history of the world.

 

1-B; 2-C; 3-A; 4-B; 5-B; 6-C; 7-C; 8-C; 9-A; 10-B; 11-C; 12-B; 13-A